Breien, Handwerk, Hobby, Handgemaakt, Wol, Kleur, Garen

Je denkt misschien dat de meeste geborduurde paardendekens in veel opzichten erg lijken op de tackdekens. Je hebt gelijk, en de naam van het bedrijf/de naam van het paard is alleen zichtbaar op de dekens nieuwe stijl.Dekjes borduren

Deze dekens zijn geweldig voor een paard dat het graag erg warm heeft tijdens de koude wintermaanden als er zweet is. Denk eraan dat paardendekens meestal een pluiziger oppervlak hebben in vergelijking met platgeweven dekens, omdat er minder stof nodig is en sommige alleen zijn geclassificeerd om te beschermen lange slijtage in tegenstelling tot gebruik bij koud weer.

Voor uw decoratieve paardendekens heeft u een driehoekige, puntvormige schacht nodig. Tuck vloerkleden hebben dit niet. Je wilt eruitzien alsof je bij de showring hoort en overeenkomen met de gebieden in je zadelkamer met paardgerelateerde decoraties.

Een decoratief paardendeken is een geweldige aanvulling op elk paardenhuis of -stal, vooral als je een extra functie toevoegt, zoals een naam boven de stijgbeugels.

Om een ​​van deze dingen te maken, kun je de onderstaande stappen volgen:

Bepaal eerst welk type decoratieve paardendeken je gaat maken. Als u dit eenmaal weet, selecteert u uw type kussen in de stof en uw stijl van verfraaiing om erop toe te passen. Draai de vloerkleden ondersteboven en leg ze op de grond langs een aantal stoelen. Zorg ervoor dat ze niet direct op de betonnen vloer liggen – deze zullen bevriezen en ervoor zorgen dat de zakken in het tapijt dichtvriezen als ze worden blootgesteld aan zeer lage temperaturen.

Gefeliciteerd! Je hebt je decoratieve paardendekens gemaakt!

Begin met trimmen door te kiezen voor theillian, stijgbeugels, ringen, randen, flappen en riemgesp.

Als je klaar bent met trimmen, kun je beginnen met het werken aan je ontwerp op de decoratieve paardendekens met verschillende kleurpotloden en daaruit snijden.

Maak eerst het ontwerp in je hoofd. Om het ontwerp te laten werken, moet je specifiek zijn over de maat, kleur en het ontwerp van het vloerkleed. Vergeet niet dat je ontwerp in de hele kamer prominent aanwezig moet zijn.

Als je eenmaal het ontwerp (wat je een ontwerp gaat noemen) in gedachten hebt, maak er dan een stoffenafbeelding van om te zien hoe het uiteindelijke resultaat eruit zal zien vanuit het perspectief van een tester. Houd er rekening mee dat niet iedereen dezelfde positieve of negatieve eigenschappen heeft. U weet niet precies wat een tester van uw ontwerp zal vinden, tenzij u het eerst aan hen laat zien.

Ontworpen dekens moeten exact op maat zijn voor uw ruimte en u moet ervoor zorgen dat uw dekens passen bij uw paard. Dit is de basisstap die u moet kunnen doen. Zo creëer je je appelvormige vloerkleden = meer stabiliteit. Als uw paard te veel beweegt in deze dekens, kunnen ze gaan wrijven, wat kreupelheid en een niet zo goede gezondheid van het paard veroorzaakt. Ruiters hebben al genoeg gezondheidsproblemen bij hun paardenpartners. Zoals je kan zien; je paard heeft al problemen, en het dragen van je dekens op de grond maakt het alleen maar erger.

Kijk hoe een paar mensen hun paarden in de dekens laten lopen. Is het vloerkleed zelf te strak, of te los voor het dressoir om te manoeuvreren, of zijn de rijkste adopties in de kamer? Zie je een duidelijk gedefinieerde naad van het ene uiteinde van het tapijt naar het andere? Een paard moet bewegingsruimte hebben in de deken zelf, en de doorgang van lucht tussen het lichaam van het paard en de deken kan een gezondheidsprobleem opleveren. Of als de singel of singel niet recht langs de naad van de deken zit, dan kan er druk aanwezig zijn die ongemak voor uw paard veroorzaakt. Houd er rekening mee dat een beleefd gedrag van een paard de verstikte delen van het vloerkleed zal roken.

Wanneer u begint met uw interactieve opleiding over paarden; je zult ook een aantal verschillende problemen hebben in je persoonlijke leven, en we weten allemaal hoe intens dat kan zijn. Maak van je decoratieve paardendekens een prioriteit en voltooi deze zoektocht. Er zullen altijd meer mogelijkheden zijn om elkaar te onderwijzen.

Categories: General