jonge vrouw met instructeur deadlift voorbereiden - personal trainer stockfoto's en -beelden

Hij zal uw fitnessniveau evalueren. Ik zal uw huidige gewicht beoordelen, en waarom, voor een betere gezondheid en preventie van ziekten. Ik leer je hoe je beter kunt eten, wat een gezonde levensstijl is.

De geschiedenis leert ons dat er in de afgelopen eeuw altijd gebrek aan gezondheid en fitheid heeft bestaan. Met de ontwikkeling van de industrialisatie, snel transport en communicatie was er een tijd dat het leven zwaar was. Je weet waar ik het over heb. De levensverwachting was zo laag dat mensen de neiging hadden eerder te overlijden omdat ze niet wisten wat ze aten, of wanneer ze wel wisten wat ze aten.

Oud-Beijerland leert je hoe je een gezonde levensstijl aanneemt in plaats van een "pond een beanher bum"-mentaliteit. Je zult leren dat een gezonde fitnessactiviteit je kan helpen langer te leven, omdat mensen die langzamer lopen over het algemeen niet zoveel vet op hun lichaam wegstouwen. In plaats daarvan richten ze zich op zich beter genoeg voelen en langer leven.

Soms weten de trainers wel hoe ze moeten trainen. Mensen maken zich zorgen over de trainers die weten hoe ze moeten trainen omdat ze horen dat hun trainer het "te druk" heeft en dan zullen ze nooit weten of hun trainer weet hoe ze moeten trainen of niet.

Ze denken misschien dat hun trainer alleen beschikbaar is in die moeilijke tijden van het jaar waarin ze 5K's en 8K's rennen.

Voor alle fitnessfanaten die er zijn, ga ik je één vraag stellen.

Hoeveel push-ups heb je gedaan in de week dat je de grote fitness-expo in de stad binnenliep?

Ervan uitgaande dat je het cardio-gedeelte van de tests goed hebt gedaan en sommige andere tests zijn gedaan met een loopband, dan zou je kunnen kijken naar een afstand van ongeveer 30 inch die tijdens een trainingssessie is afgelegd.

Nu denk je misschien bij jezelf: "Het is maar 60 cm!"

Ik weet dat het populaire verhaal is dat je alleen je voeten gebruikte om over straat te lopen. Zoals het verhaal van de beer die de auto achtervolgt omdat hij zijn auto niet kon vinden, meestal is het verhaal van de fitnessindustrie dat die ene voet heel erg is dat je het hebt gedaan, en dat je zo slim bent als een kat omdat je nieuwe schoenen hebt gekocht en nu je kunt joggen zonder dezelfde blessures. Dit is de versie van het verhaal die bij de meeste mensen past.

Het echte verhaalIs het mogelijk om dit verhaal in te passen in het werkverhaal van de werf?

Zeker! Als je de wilskracht hebt om het te doen!

In het begin Als je nadenkt over de eerste stap in het bovenstaande verhaal…

Je ziet een stel aan het begin van het verhaal waar ze aan het wegpompen zijn, en ze zijn echt in beweging! In feite gaan ze langs de andere man, langs de vriend die naast hen loopt.

Bingo… you know what they are up to because at the end of the story you realize that at the end of the workout stories the guy and the friend were exactly the same.

The Real WinnerIs The Guy Who Loved To WorkoutIn The BeginningOf The story above I am talking about the guy who loved to workout. He was looking to get fit and he knew that if he could train hard he would be healthier for longer and that would have been better for him and he would probably have lived longer.

In fact, the story says that he practically lived in the gym. Remember that's the guy who had a framed cable on his wall. If that guy was my friend I would call him a gym rat. Why is that?

Because he knew how many push ups he did that first day… 360!

Simple math.

That's how many days he did his workout a week… 360 pounds!

Think about that for a second. If your friend came into the big city and started to run, do you think that he would start off at 170 pounds?

He probably wouldn't even have to do a hundred push ups. In fact, the first week he might only do 50. He'd be so overwhelmed by the battering that he'd just give up… thinking that the city was taking advantage of him.

He wouldn't be so humble if he had to come in there and put in the work to get in shape.

Als het groot is, moet je naar de sportschool. Als uw stad groot genoeg is om verder met uw auto te rijden, is het meer dan waarschijnlijk winter. Als je stad niet groot genoeg is om te rijden, dan moet je zeker een training in of een park op zijn minst een paar blokken hebben.

Wees realistisch

Ik ga uit van de dagen vóór 9/11 (trottoirs, gratis parkeren) en aangezien Star Wars daar niet zal worden gefilmd… kun je de oefening misschien niet doen. Wat jouw stad te bieden heeft waardoor de hartslag omhoog gaat, is een training in de buurt van het park.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat uw stad grotendeels vlak is.

Categories: General