Gratis stockfoto met bovenaanzicht, eten, fruitachtig
Churros zijn niet alleen verrukkelijk van smaak, maar ze zijn ook iets dat van belang is voor de milieubewuste groep. Omdat ze afkomstig zijn van de restjes van een maaltijd, in plaats van in een fabriek te worden geproduceerd, wordt ervoor gezorgd dat het voedsel niet belastend is voor het milieu.

Bovenal betekent een snack van churros genieten van een aanzienlijke hoeveelheid vers fruit. Dat is grotendeels de reden waarom ze zo milieuvriendelijk zijn om te eten en te vervoeren. De meeste Spaanse supermarkten hebben nu een overvloed aan churros in hun schappen. Maar als je ze niet kunt vinden, is er nog een reden waarom ze steeds populairder worden:
Atejoladas churros
Dit is de Spaanse versie van een taart. Atejoladas zijn meestal zoete broodjes die bestaan uit een topping van sesamzaad, amandelen en honing. Ze zijn leuk om te eten en mooi om naar te kijken, dus misschien willen uw kinderen wel eens proberen om ze te maken. Atejoladas zijn een geweldig cadeau voor elke vriend of familielid die geïnteresseerd is in kunst en ambachtelijke projecten.
alusiana churros

Deze zijn ook bekend alsalusische churros. Ze zijn zoet, met een lichte smaak van amandel en honing. Ze zijn een Manchego-genieter, en net als hun Suronese neefje zijn ze een belangrijk onderdeel van de menukaarten uit deze streek.
chemisch gearomatiseerde churros
Deze verrukkelijke traktaties worden nu op grote schaal geproduceerd, en zijn een favoriet van veel volwassenen die niet van de smaak van gewone churros houden. Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor feestjes, en zijn vaak voorzien van een soort eetbare “api” in aanvulling op het deeg of de jam. De meest populaire en gebruikelijke zoetstof die in deze regio en in dit land wordt gebruikt, is wat bekend staat als kunstmatige zoetstof, vaak met kersensmaak. Zij zijn een goedkope en smakelijke traktatie, en zullen vaak volstaan als zoetstof voor dranken.
Chaya, of Maya-thee

Chaya of Maya-thee heeft een lange gebruiksgeschiedenis in de zuidelijke regio’s van de Yucatan en Chiapas. Het wordt gemaakt door een blad chaya of mamey te bereiden samen met een gefermenteerde zwarte theebladeren. De constante aanwezigheid van kokosmelk en/of citroensap zorgt ervoor dat het knapperig en verfrissend blijft. Het wordt soms geserveerd in een kom (met een haan erop geschilderd) om de vorm en het aroma te behouden.
s Avonds wordt Chaya vaak geserveerd met suiker en vruchten zoals bananen en papaya. De drank is ook bekend als topping bij kip- en/of varkensvleesgerechten.
Centraal-Amerika

Centraal-Amerika is een mengeling van vijf verschillende landen en dehipsterunchicaan en zijn pizza’s, pizza’s en gebakcapes. Favorieten zijn onder andere:
Guanábana- Een favoriete groene chili van de Azteken en Maya’s.
Chango Pork- de inheemse bevolking van de Yucatan en Tabasco consumeert vaak dit geconcentreerde gedehydrateerde varkensvlees. De intense smaak van het varkensvlees is bedekt met een complex kruidenmengsel.
Chicharron- wordt door Mexicanen met tegenzin betaald en wordt niet alleen over het hoofd gezien als een snoepje, maar Chicharron hasta kaartjes zitten vol met een grote dosis natrium (hangt af van de hoeveelheid geld die men er voor betaalt) en andere specerijen.

Naxos- Traditioneel smullen de Naxosianen van Naxosiaans (spreek uit als naxos-uh) Make-over vlees-dat-goed-is. Vlees dat met Naxosiaanse specerijen en kruiden is behandeld, wordt zo genoemd, gegrild met uien, tomaten, knoflook en olijfolie. Dit is het gerecht dat elk jaar wordt gegeten tijdens het Harmaray Festival op Naxos, dat wordt gehouden voor de ruïnes van Harmaraxpoldi.
Costillas of chapati
Chapati is een rustiek brood dat wordt gemaakt van tarwemeel en water, en is gevormd tot een compacte thickuten met een nattere consistentie. Het is een van de steunpilaren van het Griekse ontbijt. In Frankrijk wordt het geserveerd op de buitenkant van stokbrood en in Duitsland wordt het gemaakt van boekweitmeel. In eilandstaten zoals Jamaica en Jamaica is het gebruikelijk op dit brood te kauwen terwijl men de plaats markeert waar men het op reis heeft gekregen.
Gekookte rijst

In landen waar rijst het hoofdvoedsel is, is “gekookte rijst” het ontbijt dat traditioneel door de werklui wordt gegeten. De rijst wordt gekookt en soms geparfumeerd met kaneel, zout en andere specerijen om hem smakelijker te maken. Het wordt gewoonlijk geserveerd met verschillende soorten groenten, vis, vlees en tofu.
Nurdles
Het woord “nurdles” zou afkomstig zijn van het Franse woord “noir”, dat “zwarte rand” betekent en de roodachtige kleur van rijst op het bord beschrijft.
Categories: General